Kontakt Os

Vimento – Stort Drive

Vimento vil være med til at skabe den bedste telekommunikationsdækning Danmark kan få, ved at effektivisere og skabe vækst i telekommunikations virksomheder uden besvær.

Vores Historie

”Vimento” er en kombination af det danske og det spanske ord for viden. Det ligger der selvfølgelig en symbolsk værdi i, eftersom grundlæggerne repræsenterer de to nationaliteter. Men højt specialiseret viden er også fundamentet i de ydelser vi leverer til vores kunder.

Vores profil er stærkt præget af vores tidligere engagementer i forsknings- og udviklingsmiljøer både i og uden for Danmark. Det mærker vores kunder ved at vi betragter alle projekter som udviklingsprojekter med mulighed for at løfte løsninger til nye højder.

Vi er særligt stærke inden for domænet af tele- og bredbånd og har tidligere erfaringer med adskillige datadrevne projekter sammen med både fiber- og mobilselskaber, kommuner og regioner. Men vi kommer også til at beskæftige os med andre områder i fremtiden herunder energi og forsyning.

Fælles for alle vores datadrevne projekter er vores tilgang til at bygge informationssystemer, der automatiserer og optimerer eksisterende eller nye processer, så vores kunder i høj grad kan være selvkørende når vi er færdige.

Medarbejdere

Medarbejderne hos Vimento er, hvad der holder os i gang

Michael Jensen

Co-founder & CEO

info@vimento.dk

+45 40 62 82 31

José Gutiérrez

Co-founder & Head of R&D

+45 22 89 46 88