Konsulent ydelser

KONSULENTYDELSER

Vores konsulentydelser adskiller sig også, fordi vi tilgår opgaverne anderledes. Med vores stærke forskningsmæssig profil, har vi nemlig helt styr på metode- og værktøjskassen. Både i forhold til at bygge systemer, udføre analyser, eller udvikle digitale værktøjer, der ikke findes på hylden for standardvarer.

SÅDAN ARBEJDER VI

Ved starten af et projekt, kan det give god mening at lave en foranalyse eller et proof of concept sammen med dig.  Her kortlægges blandt andet opgaven i sin helhed, hvilket indebærer at vi sammen forventningsafstemmer i forhold til:

  • Opgavens scope, og får den skåret helt skarpt til
  • En kvalificering og kvantificering af værdier og udbytter
  • Systemer og datakilder
  • Omfang og investeringer
  • Risici og håndtering heraf

Vi bruger normalt ca. 100 timer på en foranalyse, hvoraf din investering udgør 40.000 kr. Vi påtager os derfor en del af risikoen, og lægger hånden på kogepladen for at sikre at dit udbytte bliver indfriet, når projektet er gennemført.

 

UDVALGTE CASES

Machine learning på kundedata

For en kunde gennemførte vi et projekt, hvor vi gav indsigt i købsadfærden for forskellige kundesegmenter gennem de sidste 2-3 år.

Den eksisterende kundedatabase blev beriget med yderligere datakilder, så vi kunne segmentere kunderne i forskellige hovedsegmenter. Produkterne blev ligeledes inddelt i hovedkategorier.

Outputtet var en klar sammenhæng mellem hvilke kundesegmenter og de produktgrupper, de har købt. Dette kan bruges til at fokusere salg og markedsføring, og derved øge relevansen overfor de ”rigtige” kunder i markedet.

#MachineLearning #Segmentering #Databerigelse

Avanceret planlægning af logistik 

Vi råder over nogle af verdens mest effektive værktøjer til at planlægge logistik og distribution af fysisk infrastruktur.

Disse har vi blandt andet brugt til at optimere og planlægge flere fiberselskabers udrulning af højhastighedsbredbånd.

Men de selvsamme værktøjer kan også bruges til at beregne de mest effektive placeringer af pakkedistribution, varehuse, tankstationer og mange andre typer PoI’er (Points of Interest).

#CenterofGravity #GIS #Logistik

GIS kortudsnit
Analyser af digital infrastruktur

Da vi har en mangeårig baggrund fra telebranchen, bringer vi stadig vores enorme viden i spil på dette område. For de fleste kommuner er digital infrastruktur den vigtigste rammebetingelse for bosætning og erhverv.

Vi udfører blandt andet dækningsanalyser af både mobildækning og faste bredbåndsforbindelser, i forhold til en kommune.

#5G #højhastighedsbredbånd #kortlægning